Az Akvaristák Magyarországi Egyesülete szervezésében 2015. április 11-én, szombaton, Püspükladányba látogatunk Sárközi Lászlóhoz (Törpös), díszhaltenyésztőhöz, számos cikk szerzőjéhez, aki ma is ritka halakat tart, tenyészt.

Olyanokat, amelyek sok munkát, odafigyelést igényelnek - Törpös pedig megadja nekik mindkettőt.

Indulás a fővárosból szombaton reggel 8 óra körül. A távolság kb. 200 km, az utazás mintegy 2,5-3 óra. Jelentkezni, a részletekről érdeklődni lehet Toma Istvánnál a + 36 30 470 9893-as telefonszámon vagy e-mailben a címen. A kirándulás önköltséges, a résztvevők számától függően kell az autókat, illetve az utazást megszervezni.

Jelentkezni még lehet, jelentkezzetek mielőbb!

A kirándulás egyesületi szervezés, így AME egyesületi tagsághoz kötött, ez azonban ne riasszon el senkit, helyszínen is lehet jelentkezni a tagságba, kitöltött jelentkezési lappal és a tagdíj befizetésével! Letölthető jelentkezési lapot itt találtok:

http://akvariummagazin.hu/index.php?option=com_phocadownload&view=sections&Itemid=190

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


toist profilkép
toist válaszolt #1 5 éve 8 hónapja
A tervekhez képest kicsit megkésve, de azért csak feltöltöttem pár képet, itt megnézhetitek:
Törpös képek 2015
Sajnos technikai okok miatt én csak a halakról tudtam pár képet lőni, de voltak többen is fotómasinával, így bízom benne, hogy lesznek még képek!
Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy a hangulat nagyszerű volt, a vendéglátás több, mint kifogástalan, hálás köszönetünk érte!
A nagyszerű hangulaton kívül egy mondat és élmény vésődött belém, amikor Laci azt mondta a ramirezikről "egyszerűen nem tudom megunni a szépségét, mindig kell csinálnom" - én sosem tartottam ramit, soha nem is fordult meg a fejemben, de itt megfertőződtem, egyszer muszáj lesz ezekből a gyönyörűségekből is gondoznom néhány példányt (próbáltam a fotókon visszaadni, amit láttunk de lehetetlen).