22 november 2017
Dr. Ács Zoltán: Halbetegségek I.
Dr. Ács Zoltán
Dr. Ács Zoltán
 A tegnapi nap során (2006.11.03.) került megrendezésre Győrben Dr. Ács Zoltán előadása. A több mint 2 órás stúdium során a díszhalakat megbetegítő vírusokról, baktériumokról, és gombákról volt szó.
Ács Úr az elején a halak vizsgálati módszereiről beszélt, azok eléggé behatárolt lehetőségeiről. Arról, hogy hol is tart a mai állatorvostan a halbetegségek területén. Majd a betegségek bemutatása következett. A részletes, és rengeteg fotóval illusztrált vetítésen külön figyelmet kaptak azok tünetei, külön kiemelve, miről lehet egyértelműen azonosítani őket. Az előadás utolsó fázisában a különféle gyógymódok, gyógyszerek, azok felhasználási lehetőségei kerültek terítékre.
Halbetegségek előadás Győr
A figyelmes hallgatóság egy része
A hallgatóság már az előadás közben is nagy érdeklődést mutatott a téma iránt, számtalan kérdés tett fel. Majd az előadás után, még több mint 1 órás, kötetlen beszélgetés folytatott a gyakorlati tapasztalatokról.
Dr. Ács Zoltán
Az előadás utáni beszélgetések, legalább olyan fontosak!
A Győri Akvarista Klub ezúton is szeretné köszönetét kifejezni a Doktor Úrnak a sikeres előadásért.
A második, parazitákról szóló rész -várhatóan a jövő év elején- remélhetőleg ugyanilyen sikeres lesz.
Szigeti László
Log in to comment
Bejelentkezés
Legutóbbi fórumbejegyzések
  • Az akvárium szûrése
  • A lebegtetett vagy bugyogtatott homokszűrésről szintén érdekelne a tapasztalatok! Méretezésekkel, kialakításokkal ,hatékonysággal...
  • 3 napja 2 órája
  • AM Nyomtatott kiadás
  • Bocs, a múltkor elfeleljtettem rákérdezni, de most beszéltem Pasával, hetekkel ezelőtt feladta a megadott ózdi címre... Lehet, hogy már ott...
  • 4 hete 2 órája