24 november 2017

Akváriumi Kalandozások 2007 (Győr)

Több
7 éve 1 hónapja #1 Írta: sakran
sakran létrehozta Akváriumi Kalandozások 2007 (Győr)

Sziasztok!

Mindekit szeretettel vár a Győri Akvarista Klub jövő héten csütörtöktől Pünkösd hétfő estig (2007. május 24-28.), az immáron hagyományosan megrendezésre kerülő akvarisztikai kiállítására! Győrött, az Állatkert ZOO termébe.

Több, mint 60 akváriumban számtalan diszhalat lehet majd megtekinteni, kezdve a tengeri halaktól, a különleges algaevőkön át, félcsőrös csukákat, diszkoszhalakat, díszcsíkokat, különleges édesvizi rákokat, stb.

A belépés díjtalan, és még egy kis idegenvezetést is magában foglal. Ahol, ha kéritek, mesélünk a kiállított halakról, szokásaikról, eredeti életterükről. Lesz szaktanácsadás, vízminőségvizsgálat, és vizinövény vásár is.

Az idei kiállítás fő motívuma és szenzációja a BETTA SHOW. Ahol 54 különféle szín és formaváltozatú sziámi harcoshalat lehet majd megtekinteni.

Gyereknapon különleges programokkal várjuk a családokat. 

Akik voltak már tavaly, vagy tavaly előtt, azok tudják mire számíthatnak, szívesen látjuk viszont őket. Akik meg nem, azok idén már ne hagyják ki! Megéri, ígérjük.:)

Ha kérdésed lenne tedd fel a fórumban, és válaszolunk!

AME Győri Akvarista Klub 

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Moderátorok: Koka
Oldalmegjelenítési idő: 0.130 másodperc
Bejelentkezés
Legutóbbi fórumbejegyzések
  • Az akvárium szûrése
  • A lebegtetett vagy bugyogtatott homokszűrésről szintén érdekelne a tapasztalatok! Méretezésekkel, kialakításokkal ,hatékonysággal...
  • 4 napja 19 órája
  • AM Nyomtatott kiadás
  • Bocs, a múltkor elfeleljtettem rákérdezni, de most beszéltem Pasával, hetekkel ezelőtt feladta a megadott ózdi címre... Lehet, hogy már ott...
  • 4 hete 1 napja