22 szeptember 2020

Ismét díszhalbörze! Kiegészítés 1

Több
9 éve 11 hónapja #1 Írta: sakran
sakran létrehozta Ismét díszhalbörze! Kiegészítés 1
2007. május 13-án (vasárnap) 10-14 óráig díszhal-börzét szervezünk, amelynek helyszíne a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ Budapest, XXII. kerület Nagytétényi u. 31-33. (régi nevén: KUSZA).

Egy asztal (1.7 méter) bérleti díja 3000.- Ft. Kisebb tételek esetén célszerű több kiállítónak összeállnia, és együtt bérelni az asztalt.

Viszonteladók és gyártók is részt vehetnek a börzén, számukra egy asztal bérleti díja 10.000.- Ft..

A belépőjegyek 300 Ft-ba kerülnek, AME tagoknak -az éves tagkártya felmutatása esetén- a belépés ingyenes.

A börze területét az eladók 8:30 -tól 10 óráig foglalhatják el. Az ez után érkező kiállítók a bérleti díj dupláját fizetik.

Csak azok az eladók léphetnek a börze területére, akik az eladni kívánt halaikhoz rendelkeznek a 8/A Állatorvosi igazolással. Ezen papír, amely 24 órás szállításra szól és bármely magán állatorvostól –térítés ellenében- beszerezhető, igazolja, hogy a börzére vitt halak és környezetük állatorvosi szempontból egészséges. A területileg illetékes Hatósági Főállatorvos ezeket az igazolásokat a börze megnyitása előtt begyűjti és ellenőrzi.

Érdeklődni, asztalt foglalni, jelentkezéseket leadni a 30 990 5063 telefonszámon illetve az Akvárium Magazin fórumán, a ebben topikban lehet. Kérünk mindenkit, akik részt kívánnak venni a börzén akár eladóként, akár szervezőként, minél előbb jelezzék részvételi szándékukat, hogy az asztalokat, illetve a munkákat ki tudjuk osztani.
Pasaréti Gyula
AME elnök
 

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Moderátorok: Koka
Oldalmegjelenítési idő: 0.278 másodperc
Bejelentkezés
Legutóbbi fórumbejegyzések
  • Nincs üzenet