Csapjunk a közepébe! Mivel technikailag elodázhatatlanná vált (szoftverfrissítés, stb) a honlap upgradje, gondoltuk ezzel párhuzamosan megvalósítunk néhány olyan fejlesztést, amit már régóta terveztünk, illetve amiért már régóta „nyúztok” minket. 


Reméljük megérte a munkát és tetszeni fog nektek az új honlap. A fejlesztés természetesen nem fejeződött be, folyamatosan dolgozunk a lapon, hogy szebb, jobb legyen. Várunk minden építő véleményt (és természetesen kritikát is)!


Mi változott?
A változások nagy része nem látványos, inkább a honlapot működtető „motort” érinti, de azért néhány látványos dolgot is elkövettünk:


Blog: Talán az általatok (legalábbis néhányatok álta) legjobban várt új szolgáltatás a BlogAM. Mindenkinek lehetősége van ezentúl blogot indítani. Sőt néhány –az Akvárium Magazinban gyakran publikáló – akvarista barátunkat felkértük arra, hogy rendszeresen számoljon be akvarisztikai tapasztalatairól. Ezekkel a gondolatokkal mindig a főoldalon találkozhattok majd.


Fórum: Minden egy helyen! Azt gondoljuk, hogy jobban átlátható a rendszer, ha a cikk végi hozzászólásokat , illetve a blogspotokra írt megjegyzéseket is elérhetitek ezentúl a fórumból. Így minden egy helyen fut össze, és jobban átláthatóvá válik.

Képfeltöltés: közkívánatra, a feltölthető képek maximális méretét 500K-ra növeltük.


AM Szótár: bár eddig is létezett ez a szolgáltatás az oldalon, de elég kevés energiánk volt rá. Arra gondoltunk, hogy megkérünk benneteket, segítsétek a munkánkat. Ezentúl mindenki szabadon írhat az AM Szótárba új szócikkeket (természetesen a tartalmat ezentúl is ellenőrizni fogjuk és a nem odavalókat, vagy a szakmailag nem helytállókat töröljük), ezzel is segítve a kezdő (és a nem kezdő) akvaristák tájékozódását.


Természetesen igyekszünk folyamatosan új tartalmakkal bővíteni az oldalt és publikálni minden, az akvaristákat érintő témában.


A szoftver
Ha minket kérdeztek, akkor a Firefox Mozzila 3.x, az Internet Explorer 8.0 vagy a Google Chrome böngészőjének használatát ajánljuk a Magazin olvasásához.  Természetesen előfordulhat, hogy a tesztelés során nem tudtunk kiszűrni minden hibát. Ezért kérünk benneteket, ha bármilyen hibát észrevesztek az oldal használata közben, írjátok meg nekünk a fórumba vagy a szerkesztoseg_kukac_akvariummagazin.hu e-mail címre.

Száz szónak is egy a vége, írjátok velünk együtt a lapot! Kérdezzetek, mondjatok véleményt, blogoljatok, osszátok meg velünk fotóitokat, gondolataitokat!


Jó halazást! Jó magazinozást!


Akvárium Magazin Szerkesztősége

Bejelentkezés a hozzászóláshoz