20 november 2017

AM Chat alapelvek

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #1 Írta: trek
trek válaszolt AM Chat alapelvek
AM Chat alapelvek

Az Akvárium Magazin (AM) Chat regisztrált felhasználók számára elérhetõ és ingyenesen használható.

Moderálás:
Az AM Chat moderált. Az AM Szerkesztõsége az akvarisztikában jártas személyeket kért fel moderátoroknak, akik segítik az AM Chat mûködését.

Az AM Chat moderálásának alapelvei:
A moderátorok feladata, hogy biztosítsák a normális beszélgetés lehetõségét. A moderálás ebbõl adódóan szubjektív.

Az AM Chat politikamentes, kérjük ezt szigorúan tiszteletben tartani. Alpári, agresszív vagy fenyegetõ hangnemû, a jó ízlést sértõ bejegyzést mellõzzük. A beszélgetés során ügyelj a kulturált megfogalmazásra. Moderálással foglalkozó hozzászólásokat a moderátorok szívesen fogadnak az "Off" témakör alatt található "Technikai kérdések" topikban vagy pü-ben. Reklamációt tiltással kapcsolatban a moderátorok nem fogadnak el és nem kötelesek a tiltást indokolni.

A moderátorok a folyamatos, kulturált társalgás lehetõségének fenntartása érdekében figyelmeztetik azokat a felhasználókat akik a fenti szabályokat megsértik. A moderátorok a kulturált társalgást szándékosan vagy ismétlõdõen akadályozó, a Chat alapelveivel ellentétes magatartást tanúsító felhasználók jogosultságait korlátozhatják. A tiltás lehet részleges vagy teljes körû, ideiglenes vagy végleges. A leggyakoribb eltiltási tételek: egy nap, egy hét, egy hónap, végleges. A tiltási tételek nem kötelezõen a fenti sorrendben követik egymást; ha a moderátorok úgy látják jónak, akár azonnal kiszabhatják a legsúlyosabb büntetést is, illetve "átugorhatnak" közbensõ tételeket.

Budapest, 2008. november 24.

Akvárium Magazin Szerkesztõsége
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Írta: trek.

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
8 éve 11 hónapja #2 Írta: trek
trek létrehozta AM Chat alapelvek
Az Akvárium Magazin Chat használatára vonatkozó alapelvek, szabályok

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Moderátorok: Koka
Oldalmegjelenítési idő: 0.151 másodperc
Bejelentkezés
Legutóbbi fórumbejegyzések
  • Az akvárium szûrése
  • A lebegtetett vagy bugyogtatott homokszűrésről szintén érdekelne a tapasztalatok! Méretezésekkel, kialakításokkal ,hatékonysággal...
  • 1 napja 1 órája
  • AM Nyomtatott kiadás
  • Bocs, a múltkor elfeleljtettem rákérdezni, de most beszéltem Pasával, hetekkel ezelőtt feladta a megadott ózdi címre... Lehet, hogy már ott...
  • 3 hete 5 napja