- Köszönetek: 374
Reggeli séta egy kis víz alatti fényképezéssel
- mmccannon
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
Valami ehhez hasonlót szeretnék átélni L-es harcsákkal kapcsolatban, de úgy, hogy jómagam is a helyszínen vagyok. Tuti, hogy a boldogságtól elsírnám magamat.
Mary
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- Mátéfi
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 1127
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 1688
Nagyon szépen köszönöm hogy gondoltál rám mialatt készítetted...sőt kifejezetten nekem ajánlod!

Csatlakozom a társaink lelkesedéséhez-nagyon ügyes vagy,és ígérem nem kérek tőled víz alatti képeket a menyhal ívásáról!

T.:Gábor
- mmccannon
-
- Nem elérhető
-
Ha nem akkor nem lennék a helyében, amikor legközelebb ellátogatok a Harcsa utcába.

Mary
- szotyika
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 486

Ha pasa is igent mond rá akkor írhatok egy cikkecskét szépen illusztrálva. Ha érdekli a nagyközönséget is.
Tommy
- mmccannon
-
- Nem elérhető
-
A gyengémre tapintottál fantasztikus képeiddel. Ez az igazi biotóp!
No, mostantól kötelező efféle vizuális jutalomfalatkákkal megörvendeztetni bennünket.
Sőt, egy remek cikket ha kanyarítanál a következő lapszámba, az csodás lenne!
Mary
- szotyika
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
-
De idén igen csak befaragtak mert a természet átvette a a vízparton az uralmat és óriási kökény bokrok nőttek ami megakadályozza hogy hozzáférjenek a vízhez, és kirabolják annak tartalmát.
Tommy
- Mátéfi
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 1127
www.aquatic-experts.com/ARTICLE_swimming_with_cichlids.html
Biztatlak, hogy folytasd. Akár még komoly karrier is állhat előtted, hiszen a magyar édesvízi fauna ily módon való feltárása és ábrázolása igencsak szegényes. Javaslom, hogy nézd meg a fenti linken mit csinál a srác. Lenyűgöző.
- szotyika
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
-
Gondoltam viszek fényképezőgépet a reggeli kellemes sétámra. Mivel nem messze tölünk kb 100 méterre van egy kis csatorna gondoltam csinálok egy pár képet róla Gáborunk-nak, mert hát amugyis megigértem neki. S miközben fótózgattam a vizet elfiloztam rajta hogy milenne ha csinálnék pár vízalatti képet is, hisz ugysem jár erre a kutya se, igy ruha ledob kisgatya természetesen maradt és irány a víz. Had ne részletezzem menyire üditően hüvös volt a víz korán reggel. Na a lényeg a képek beszéljenek helyettem: De ne várjatok NG képeket mert nem vagyok profi fótós!
Tommy