Kávézó

• Mátéfi
  • Mátéfi profilkép COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
  • Nem elérhető
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Több
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #361 Írta: Mátéfi
Last edit: 13 éve 1 hónapja by Mátéfi.

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

Több
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #362 Írta: halőrxxl
halőrxxl válaszolt Válasz: Kávézó témában
Az Ozone Network-ön néztem érdekes kisfilmet...
:woohoo: :laugh:
Egy kis élelmiszer adalék hölgyeim és uraim?Nézzetek csak utána az E 120-nak-kolbászfogyasztók előnyben-de rúzst alkalmazók,netán italozók is megnézhetik...egy kis gyöngyszemmel azért én is készültem,csak nektek:
adalekanyagok_az_etelben.abbcenter.com/?id=87675&cim=1
:D :D :D
Aztán sokkal komolyabb dolog is van itt kérem-a folyékony füst.Annyira felkeltette figyelmemet a kóstolós prezentáció eredménye/háromból ketten erre voksoltak mint eredeti BBC-n készített hús/,hogy utánaolvastam
Ha van kedvetek íme egy újabb "ennivaló találmány",a folyékony füst...de egy érdekesebb cikket ajánlanék:
index.hu/gazdasag/magyar/kaja300/
Nnna..jól is laktam.:S
T.:Gábor
Last edit: 13 éve 1 hónapja by halőrxxl.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mmccannon

Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.

• Mátéfi
  • Nem elérhető
Több
13 éve 1 hónapja #363 Írta: Mátéfi
Mátéfi válaszolt Válasz: Kávézó témában
Az őszibarackot akkor kell metszeni, amikor már megduzzadtak a rügyek és meg tudod különböztetni a virág és a hajtásrügyeket, de legkésőbb a virágzás kezdetéig kell. Megvannak a szabályai, hogy egy kétéves termőágat pl. kétharmadra kell visszavágni. A jövő évi termő ágak megalapozását szintén el kell végezni. Én úgy tanultam, hogy a barackféléket csak akkor szabad megnyesegetni, mikor a hőmérséklet már megemelkedett, mert kisebb a fertőzés veszély és hamarabb gyógyul a seb.

A globális felmelegedést azért kérdeztem, mert nekem azzal ellentétesek a tapasztalataim. Most így március végén szakad a hó, de múlt év október 29-én is ezt a fotót készítettem:

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mmccannon, Robi0108

Több
13 éve 1 hónapja #364 Írta: Robi0108
Robi0108 válaszolt Válasz: Kávézó témában
A múlt héten és azelőtt láttam itt mindenki eszméletlen metszésbe kezdett. Valamiért kivártam.Most már késő lesz?? Egy őszibarack fa van, amit illene. A múlt évben metszettem meg először , volt is rajta rendesen. Ez volt az első év , amikor sok lett. Előtte még senki sem foglalkozott vele.

Több
13 éve 1 hónapja #365 Írta: halőrxxl
Ami késik nem múlik..bár most inkább glaciális korszakokra jellemző idő van megint rengeteg hó okozta problémával,de figyeld meg hogy pár hónap múlva visszasírunk egy kis hideget.Legvalószínűbbnek tartom hogy szokás szerint sajnos megint pár napra korlátozódik a gyönyörű tavasz,és azonnal nyári pokol lesz megint-én utálom a hőséget,igaz a hideg meg drága!
Ragadjuk meg ezt a kis haladékot amit a visszatérő tél adott nekünk a kerti munkák előtt,és halazzunk/tanuljunk minél többet!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mmccannon

Több
13 éve 1 hónapja #366 Írta: roberto8802
roberto8802 válaszolt Válasz: Kávézó témában
Az! Az ember már eltervezett mindent, erre ülhet megint a szobában :P

• Mátéfi
  • Nem elérhető
Több
13 éve 1 hónapja #367 Írta: Mátéfi
Most van a globális felmelegedés?

Több
13 éve 1 hónapja #368 Írta: szotyika
szotyika válaszolt Válasz: Kávézó témában
este majd elmondom gábor

Tommy
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: halőrxxl

Több
13 éve 1 hónapja #369 Írta: halőrxxl
Nocsak..csak nem kávét kértél a párodtól és késik?;)
Segíthetek Tamás valamiben?
Ui.:este chat?:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szotyika

Több
13 éve 1 hónapja #370 Írta: szotyika
esküszöm ezt nem hiszem el, hogy ha én kérek valamit akkor le se tojja egy bizonyos ember, ha meg neki kell valami akkor tegnapra kell neki. Most én vagyok ilyen idióta vagy csak szimplán idióta vagyok. a makkos cipőm kivan már.

Tommy

Több
13 éve 1 hónapja #371 Írta: nebula
nebula válaszolt Válasz: Kávézó témában
gondolkodtam rajta, csak sokba kerül.
de fennvan a listán. :D

alapvetően engem nem zavar, csak a fűtésköltséget nagyon megnyomja. ha önmagában -20 van odakinn, az nem gond, de ez a jeges szél ez nagyon gáz.

viszont a lenge huzatot azt én nagyon szeretem. autóvezetés közben is kb mindig nyitva van az ablak [jó, -20ban nincs], nyáron mindehol nyitva, ventillátor, stb.
asszony idegbajt kap tőle.

Nedőzz!

Több
13 éve 1 hónapja #372 Írta: halőrxxl
:woohoo: :silly: :silly:
Erről van szó...ebbe a rovatba belefér a szokásos kis csipkelődés is,ezért csatlakozom névrokonomhoz!:D
Egyébként még annyit elmondanék a széllel kapcsolatosan,hogy engem mindig és mindenhol zavar-huzatot kapok,begyullad az arcom/fülem-szóval gyenge gyerek vagyok nah!Nebula nem cserélnék veled...

Több
13 éve 1 hónapja #373 Írta: Gabor77
Gabor77 válaszolt Válasz: Kávézó témában

nebula beküldte: itt is süt, de - mint kb 90%-ában az évnek - szélvihar van. a lehető legjobb helyre sikerült építeni a házat így a móri árok torkába...

Szélerőművet kell építeni, és akkor legalább hasznod is lesz belőle... :)

Több
13 éve 1 hónapja #374 Írta: nebula
nebula válaszolt Válasz: Kávézó témában
itt is süt, de - mint kb 90%-ában az évnek - szélvihar van. a lehető legjobb helyre sikerült építeni a házat így a móri árok torkába...

Nedőzz!

Több
13 éve 1 hónapja #375 Írta: halőrxxl
Errefelé hét ágra süt a nap,de olyan hideg és metsző szél fúj,hogy meg lehet dermedni..pedig nincs is hideg.Hát a legkomolyabban mondom hogy lehetne már tavasz...inkább ásóznék már,most meg ebben a locs-pocsban egész hétvégén halazni vagyok kénytelen.....képzeld már hogy ki van tolva velem!:D :D

Több
13 éve 1 hónapja #376 Írta: szotyika
akkor már ketten vagyunk gábor, már én is nagyon unom ezt a fránya időjárást, csak problémákat csinál sajna :)

Tommy

Több
13 éve 1 hónapja #377 Írta: halőrxxl
Hmm....a sok csapadék+a szél ugye?Sajnálom,szép fa lehetett!
Én meg vasárnapra megint beterveztem az erdei gyűjtögetést-szerinted lesz esélyem?Mondják megint azt a fránya havat...már herótom van tőle.

Több
13 éve 1 hónapja #378 Írta: szotyika
Hát a mai nap sem semmi :) kis reccsenés , kinézek az ajtón és ezt látom :)

Tommy
Mellékletek:

• Mátéfi
  • Nem elérhető
Több
13 éve 1 hónapja #379 Írta: Mátéfi
Mindenkit megleptek a planktonok a szén-dioxid-éhségükkel

hvg.hu/panorama/20130318_Mindenkit_megle...anktonok_a_szend#rss

• Mátéfi
  • Nem elérhető
Több
13 éve 1 hónapja #380 Írta: Mátéfi
Ezek olcsóbb expedíciók:

www.biosphere-expeditions.org/overview

Oldalmegjelenítési idő: 0.244 másodperc