- Köszönetek: 1127
Kávézó
- Mátéfi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
www.aqua-media.de/expeditionen/
vagy hajókirándulás:
www.klingsoehr-reisen.de/travels/travel....07-BA36-3983C8FF8A56
Fentiekre tekintettel mindenki kérjen fizetésemelést a főnökétől melynek során nyugodtan hivatkozzatok a linkjeimre.
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 1688
Részemről csak és szigorúan Dél-Amerika jöhetne szóba..annak is az elzártabb részei,ahol csak vízi úton lehet közlekedni.Inspirációmat az AM régebbi számában olvasható Lukács László cikk táplálja változatlan hévvel-arra gondolok amiben leírja hogy egy kis patakban hogyan talált meg eleddig ismeretlen sügér fajt,amit aztán nem ő nevezhetett el sajnos.
Én nem is felfedezni szeretnék,hanem csupán megfigyelni...megnézni valójában honnan,milyen körülmények közül származnak kedvenc coryjaim,L-es harcsáink.Persze hogy bármilyen hal kerülne a szemem elé érdekelne ezeken kívül is!Mekkora show lenne ha egyszer csak ottani képekkel árasztanánk el az oldalt,vagy az esti chat bulit onnan folytathatnánk le!
De azt hiszem én ehhez bátortalan lennék....nevetséges,de fizikailag nem érzem magam erre alkalmasnak,és meglehetősen rosszul tolerálok sok olyan dolgot ami itthon természetes.Utálnék naponta megázni,meg nem kedvelném a sok rovarcsípést sem...Ráadásul halálra unnám magam a nagyon hosszú éjszakák alatt,bár ha belegondolok hogy az általam komoly érdeklődésre számot tartó halcsaládok éjjel is aktívak,elbizonytalanodom.Lehet hogy azok a rovarok sem csípnek annyira,az eső elől meg csak beállhatnék valami gigantikus fa alá-vagy a vízbe ha már ott vagyok!
De jó ilyeneken filózgatni....hopp,nem tudjátok a Lottó számokat véletlenül?
T.:Gábor
Kérlek Bejelentkezés, csatlakozz a következő beszélgetéshez: vagy Fiók létrehozása.
- szotyika
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 486
- szotyika
-
- Nem elérhető
-
Thaiföld na az igen szolj hogy mikor akarsz menni
Tommy
- DonPedro
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
- Köszönetek: 10
Gábor: Dél-Amerikában is szívesen pancsolnék valami patakban, de én Thaiföldre szeretnék elmenni, megtömni a zsebem pár db szép halfmoon, vagy crowntail bettával
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
-
Balázs előbb azt hittem csak arra utalsz hogy az emberek jobban fel voltak öltözve-de aztán képbe kerültem.Bizony hogy elhúztak..anno mikor Szlovákiában diszkóztam az ottani emberek néztek minket csodálkozva-most mi őket mikor itt vásárolnak!Pedig az még mindig "csak" Szlovákia.Hol van ettől Csehország,vagy hol van az éppen általad meglátogatott Lengyelország?Valaha rengeteg márkás-és eredeti-ruházatot lehetett ott venni potom pénzekért,vagy éppen nagyon finom cukorkákkal,kilónyi csokifuvarokkal leptek meg minket az onnan hazatérők.Még a piacunk is "lengyelpiac" volt-emlékeztek még?:)Most meg kínai...de a minőség már nem az,messze nem az.Lassan tényleg értelmet nyer az amit a múltkoriban a chaten lestem el Don Pedro kollégánktól..ő azt mondta:"Ami nem kínai az hamisítvány"!
Emlékszem még a régi érában édesapámmal beszélgettük hogy egyszer elmegyünk pár hétre a Mazuri-tóhatságra pecázni....isten látja lelkem akkor még nem nagyon kellett volna gyűjtögetni rá-pár hónap alatt egy sima fizikai munkás meg tudott takarítani ennyit.Ott más sosem horgászom-sőt manapság már az évi pár Tisza pecatúra is kútba esett.Hagyjuk is...
Viszont bedobok már egy igazi akvarista témát-rég foglalkoztat a dolog!Eljátszottam a gondolattal,hogy mit tennék-hová mennék ha egyszer az életben Fortuna rám mosolyogna?Sőt,jó ideje a chaten is felmerült hasonló téma,csak annak van reális esélye.Aki megemlítette az felvetette a gondolatot,hogy beszélgessünk erről páran..nevezetesen hogy ha ő és pár ismerőse menne,hová menjen szerintünk?Dél-Amerikáról volt szó....
Nos,szerintetek hová menjen egy olyan ember akit a halak éppen úgy érdekelnek mint az ott honos flóra?Ti mi tanácsolnátok egy ilyen túra szervezéséhez-egyáltalán el mernétek menni?
Könnyed téma így télutón...álmodozzunk kicsit,az semmibe nem kerül!
- metzgerbalazs
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
-
- Köszönetek: 105
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
-
Elmaradt a kora hajnali kakasszó,minden recseg ropog a nagy fagyban.Fejlámpám fényénél megnéztem a fákon lévő rügyeket..bizony már erősen duzzadtak,bár most persze keményre fagyottan várják a jobb időt.Most/06.25-kor/már szikrázóan süt a nap,bár ereje nincs...a kéményekből magasra száll a füst,csendes a táj.
Hhhhh...remélem nem lesz semmi baja a fáknak-bár a kihatott tulipánlevelek ahol előbukkantak az elsöpört hó alól ott feketék-lefagytak.Kegyetlen ez a március közepi nagy hideg..a hó nem volna baj,de a hideg az félelmetes.Ma favágás minden eszközzel,hiába na-csak tél van még
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
-
Süt a nap...jön a tavasz az tuti!!!
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
-
- Mátéfi
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 1127
- szotyika
-
- Nem elérhető
-
Tommy
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
-
Jó kis ország lenne ez-de....na innentől saját magamat moderálom nagyon keményen,mert érzem kell....
- mmccannon
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 374
Mary
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
-
Itt már nem esik,de -5Co van e pillanatban.Az autót kiszabadítottuk,a párom és a nagyfiam is segített-holnap tiszteletemet kell tennem az ózdi Tescoban.
Azért féltem a növényeket,de neked legyen igazad-ne legyen bajuk!Különösen drukkolok az előrehaladottabb stádiumban lévő növényeknek-tudom pl.Pest környékén már talán komolyan rügyeznek is a fák.Drágább lesz,vagy nem.....jujj ez sikamlós terep,de tuti igazad van.
- szotyika
-
- Nem elérhető
-
viszont ha csak simán hótakaró nélkül fagyna na akkor lenne igazi szivás. De amugy is tök mindegy mert mindennek felviszik az árát ugy is. ha fagy ha nem fagy sajna.
Kérdem én melyik országbol haljátok hogy káosz van? csak magyarországrol . Miért is mert mindenki ugygondolta ááá nem lessz hó ugysem .
Tommy
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
-
A havazás bizony hogy gondokat okoz..ezért kérem olvassátok el ezt,komoly gond lehet!
mno.hu/belfold/oriasi-munkaban-a-katasztrofavedelem-1145082
Elég már a hóból tisztelt Sz.Péter....adjál már egy kis meleget,de lassan mert akkor meg az olvadékvíz lemossa a házunkat a domboldalról.
Kollégáim:tájékozódjatok a környéketeken uralkodó útviszonyokról ha mindenképpen menni kell valahová...takarókat,forró teát vigyetek akkor is ha csak 5km-re mennétek-és a feltöltött telefon is a zsebben legyen.Az isten óvja meg hazánkat a komolyabb bajtól!
Ui.:itt már csak szemerkél,közben cseperészik az eresz is.24cm-nél állt meg a hószakadás.Félek az idei termésnek országosan is nagy baja lett...
- mmccannon
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 374
- halőrxxl
-
- Nem elérhető
-
- szotyika
-
- Nem elérhető
-
Tommy